Cevdet ŞAHİNOĞLU

Cevdet ŞAHİNOĞLU

Çerçioğlu’ndan gelen talimatlarla bu gemi yürümez!

Aydın Büyükşehir Belediyesi 7’inci kat bağımlıları çok enteresan işlere imza atıyor. Bunun son örneği de dün yapılan CHP il Danışma Kurulu toplantısında, CHP Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Mustafa Dinç’ten geldi. Kurşun asker Mustafa Dinç aldı eline mikrofonu başladı kendisine ezberletilen 7’inci kat konuşmasını yapmaya. Konuşmasının teması aslında güzel bir konuydu. Ama hedefe ateş edeyim derken öyle bir gaf yaptı ki söylemlerini duyan kargalar bile güldü.

Neymiş efendim ön seçim şartmış kadınların ve gençlerin önünü açmak gerekiyormuş. 7’inci Kat görevlisi Mustafa Dinç, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının gözünün içine baka baka sözde demokrasi havarisi kesilmişti.

Bizim kurşun asker ne dedi konuşmasında:

“1993 doğumluyum 9 yaşından beri siyaseti takip ederim. Siyaset sahnesinden gördüğüm insanların hala siyaset yapmasını kabul edemiyorum.”

Kardeş tarihleri şaşırmış olacaksın sen 9 yaşındayken 3 Kasım 2002 milletvekili seçilen şu anki Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur.

Bak kurşun asker, saldırdığın milletvekillerinin biri 2011’de üye bazında ön seçimi Aydın’da birinci olarak tamamlayan milletvekili.

Kat görevlisi Mustafa Dinç sözde milletvekillerine saldıracaksın ama sana büyükşehir 7’inci katından eline verilen mektubu anlamadan okuduğu için direkt Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na sallamış oldun.

Bak diğer taraftan başka bir soru. Peki, neden milletvekilleri için istediğin ön seçim talebini 4’üncü döneme giren belediye başkanın için istemiyorsun. Orası da siyaset arenası değil mi?

93 doğumlu siyasetçi kardeşim baltayı tasa vurdun farkında mısın?

Ha birde şu Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ gayri resmi genel müdürü Ozan Çavuşoğlu’nu da es geçmeyelim.

Sen nerden peydah oldun be Ozan Çavuşoğlu. Bak iş bilmezsin biliriz. Mafyacılığa özentilisin biliriz. Milleti takip ettirip taciz ettirirsin biliriz. Ama Allah aşkına sen siyasi konulara girme be Çavuşoğlu! Genç siyasetçi kurşun asker Mustafa Dinç’i de rezil ettin. Durup dururken Özlem Çerçioğlu’nu eleştirttin. Bir de aymaz bir insan örneği olarak deliler gibi alkış tuttun. Ozan Çavuşoğlu senin bitmeyen kinin kime ve neden?

Mustafa Dinç kardeşim umarım bir daha 7’inci kat mektuplarını okurken içeriğine dikkat edersin sonra sahibini vuran uşak olmayasın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum