Hüseyin Büyükçoban

Hüseyin Büyükçoban

Futbol ve Doğrular

Dünyada ve ülkemizde öne çıkan başarılı takımları incelediğimizde yönetsel, teknik, taktik, kent ve izleyicilerle bütünleşmiş takımların başarılı olduğunu görüyoruz.

Geçtiğimiz hafta Konya’da oynanan, Konya Selçukluspor-Aydınspor 1923 karşılaşmasını izlediğimizde yok denecek kadar az seyircinin olması iki takım futbolcularında olumsuz yönde etkiledi.

Cumartesi (bugün) oynanacak olan Aydınspor 1923-Hatayspor karşılaşmasında Aydınlılar önyargısız olarak bayan erkek, genç yaşlı takımımıza sahip çıkmalıyız.

Teknik ve taktik açıdan antrenman biliminin doğruları herkesçe bilinmektedir. Deneyimli teknik adam Hüsnü Özkara da teknik ve taktik açıdan takımı karşılaşmaya en iyi biçimde hazırlayacağına inanıyoruz.

Geçtiğimiz hafta Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın basına yaptığı açıklamada profesyonel destek alacaklarını söylemiştir. Bu gelişmeye çok olumlu bakıyorum. Çünkü futbol birkaç kişinin çabasıyla değil, ekip çalışması ile başarıya ulaşır.

ADÜ futbol takımı 2008-2012 yılları arasında üniversiteler arası federasyon tarafından düzenlenen süper lig organizasyonlarında 4 kez final oynayıp, Haliç ve Gazi Üniversiteleri ile karşılaştı. Bu üniversitelerle yapılan görüşmelerde İstanbul ve Ankara’daki süper lig kulüpleri başta olmak üzere bütün takımlara her alanda destek verdiklerini belirttiler.

Aydınspor 1923 yöneticileri, ADÜ ve kentteki tüm unsurlardan destek almalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.