Kendilerini Zorla Türk Yapan Yok

Ülkemizde son günlerde öyle bir hava estiriliyor ki sanki 40 bin kişinin katili PKK değil de Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK mazlum, masum, TSK da faşist, cani, uyuşturucu kaçakçısı, bölücü bir terör örgütü.

O kadar balık hafızalı bir milletiz ki Şehirlerde bombalar patlatan, dershanelerde masum çocukları canlı bombalar ile katleden, dünya uyuşturucu trafiğini yöneten, uyuşturucu çeteleri kurup gençleri zehirleyen, haraç çeteleri kuran, İnsan ticareti yapan çocuk katili terör örgütü PKK bütün bunları Kürt halkının özgürleşmesi için yapıyormuş. Demokrasi için dağa çıkılmışmış, 8 bin güvenlik görevlisinin şehit olması da terörden değil Türk devletinden kaynaklımıymış.

Kırk bin masum insanın katili PKK saf masumane özgürlük için yapıyormuş. Televizyon kanallarında tartışma programlarını izliyorum, PKK Terör örgütünün ne kadar masum olduğu,  ne kadar haklı olduğu anlatılıyor. Sanki suçlu Türk Halkı, İsyan eden Türk Milleti, Ayrılıkçı Türkler, onlar gaflet delalet ve hıyanet içerisindeler…

Terör örgütü hamisi Aşiret reisinin Türkiye’de terörist kıyafetiyle devlet töreniyle ağırlanması benim gibi 70 milyon Türk halkını üzmüş kahretmiştir. Türk milleti terör örgütünü Kuzey Irakta besleyip kollayan örgütün bütün cinayetlerinin baş sorumlusunun aşiret reisi Barzani olduğunu iyi bilmektedir.

Analar ağlamasın, Artık kan akmasın, Açılım süreci zarar görmesin bu söylemler çok güzel ve doğru ama hep veren devlet olursa bugünkü geldiği noktada ülke göz göre göre bölünmeye gidiyor. Şırnak’ta T.C Şırnak Belediyesi aylardır dağdaki teröriste sıcak yemek servisi yapıyor. Devletin MİT’in emniyetin askeri  haberin yok.! Hala bir soruşturma da duymadık.

Maalesef Güneydoğu’da artık Türk Devleti ve Otoritesi yok. Asker kışlasına çekilmiş kırsal ve şehirler terör örgütü mensuplarına terkedilmiş. Kanun ve nizam artık PKK olmuştur. Aşiret reisinin Diyarbakır da devlet başkanı sıfatıyla karşılanması terör örgütünün gücünü artırmıştır.

Teröristle pazarlıkla hiçbir yere varılamaz, Terör karşısında verilecek her taviz yeni tavizleri getirecektir. Ver kultulculuğu bu millete anlatamayacaksınız.

Türk diye bir ırk yok diyenlere de birkaç sözümüz var

Korkusundan Çin seddini yaptıran METE,

Avrupa’ya aman dileten Türk’ün kırbacı ATTİLA,

50 binle 200 binlik orduyu darmadağın eden ALPASLAN,

2 bin kişiyle 500 binlik haçlı ordusunu dize getiren KILIÇASLAN,

Kırk askeriyle binlerce kişilik Çin ordusuna karşı duran KÜRŞAT,

Gemileri karadan yürüten çağ atlatan FATİH,

Sizleri Yunan, Fransız, Ermeni, İngiliz piçi olmaktan kurtaran ATATÜRK,

Türk var Türk her yerde ve her tarihte TÜRK vardı.

Bu sözümüz Türk olanlara kendini Türk kabul etmeyenlerle işimiz yok.

Unutmayın ki bugün İslam varsa bu TÜRKLERİN sayesindedir.

Şair Nazım Hikmet (1959)  ne güzel demiş.

İnsan olan, vatanını satar mı?

Suyun içip, ekmeğini yediniz.

Dünyada vatandan aziz şey var mı?

Beyler bu vatana nasıl kıydınız?

Eli kolu zincirlere vurulmuş,

Vatan çırılçıplak yere serilmiş,

Oturmuş göğsüne Teksaslı çavuş,

Beyler, bu vatana nasıl kıydınız?

Günü gelir çark düzüne çevrilir,

Günü gelir sualiniz sorulur,

Beyler bu vatana nasıl kıydınız?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum