Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Seçilmişler ve illuminati

Aziz ve Böyük Türk milletim.

Bu gün dünyamızda baş veren geosiyasi ve geoiktisadi hadiseler bütün dünya halklarının, milletlerinin , hatta ben deyerdim bütün başer övladının yaşamak için, ayakta durması için son çabalamasıdır.

Bütün dünyada bu gün devletleri idare eden iki iktidar var.

  1. Gördüyümüz siyasi iktidarlar.
  2. Görmediyimiz amma siyasileri getirib iktidar edenler.

Bir az tarihe gedeyin.

Tarihde biz Türkler de devlet kuran, devletleri yöneten ASIL KAN daşıyıcıları yani KUT verilmişler, seçilmişler AŞİNA soyundan gelenler Han, Hakan, Şah, Sultan, Başbug , Padişah ve AŞİTA soyunda gelenlerse elerinde kitab devleti yönetenler olub.

Tek Tanrı Tengiri inancı bizlerde Türklerde olub. Türklerde islam öncesi Tengiri dini inancında ne cami, ne molla, ne şeyh, ne mezheb, ne de büte inancımız olmayib. Tek tanrıya inanc olub ve TÖREMİZ.

Türk Şahzadelerini , Prinslerini Asl kan daşıyıcılarını zeherliyerek ya da bogdurarak yok etdiler, kendilerine baglı Sultanları, Şahları , Padişahları devletlerimizde iktidar etdiler. Türkü Türke karşı savaşdırdılar. Kardaşı kardaşa öldürdüler.

Sümerlerde seçilmişler kendilerine Tanrı Annunaki deyenler, Babillerde aynı Tanrı üstün irk krallar, Misirde kendini tanrı bilen Firavonlar ve rahibler.

Bunlarıda iktidar eden o , zamanlarda , tarihden bu günümüze her zamanın ikinci iktidar deyilen paranın, altunun, gidanın ve ticaretin sahibleri ve Bilgeler ve gizli ilme ( Okultizm) sahib olan rahibler teşkilatları olmuş.

Asl kan soyundan olan, devletler kuran türkler, ne zaman kanlarını yabançı kanla karışdırmışlar, zaman getikce kurdukları devletler yıkılmış.

Tarihe iyi baksaz görersiz bunu. Mete Han atasını Teomanı Çin- li prinses alıb devleti Çin-lileşdirdiyine göre öldürdü, Hun devletini korudu, amma sonradan gelenler yıllar keçdikce bu töreni pozdular ve devletleri yıkıldı. Selcuklularda da , Sefevilerde de, Osmanlıda da kanı karışdırdılar devleti yabançılar ( devşirmeler) içden ele keçirdi ve sonda Mavi kan daşıyıcılarına İstanbulun anatlarını verib kaçdılar.

Türklerin son ASL KAN AŞİNA soyundan seçilmişi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK oldu, bunu bilenler bilir. Atatürkü öldürdüler. ( araşdırmaçı yazarımız Hüseyn Hakkı Kahveçi kitab ATATÜRKÜN KATİLLERİ).

Çunki ATATÜRK artık bu Mavi kan daşıyıcıları için tehlüke olmuşdu, Gazi -nin çok yaşaması onların Orta Dogu projesini alt üst edirdi, ilk önce ATATÜRK- ün etrafını temizlediler , onların yerine mason uyeleri olanları getirdiler, birde onlara köpeklik yapanları ve sonra zeherleyerek yavaş -yavaş mason Fransiz ve Alman doktorlar hekimler eliyle , ilaclarla ölümünü tezleşdirdiler. Aynı Sultan Mehmet Fatih kimi, tek fark Fateh zeherden ciyerlerini kanla kusdu, Atatürk ciyer serozu diyaknozu koyularak ciyerlerinden suyu çekilerek öldürüldü.

Atatürkün her defasında dediyi sözü-

Beni Türk doktorlarina gösterin onlar beni mualice tedavi itsin.

Amma etmediler.

Araşdirmaçı yazar ve tarihçi saygi düydügüm Aytunc Altındal bunlar hakında çok bilgilere sahib olub, kendi kitablarında yazdıgı ve TV – lerde verlişlerde bazi bilgileri ve bunlarin BOP projelerini söylediyi için aniden günün birinde kanser ( rak) hasteliyi tutarak ilaçlarla hayatını kayb etdi. Evet kimler vatanini, devletini , milletini severse , Turançıdırsa bu Mavi Kan daşıyıcılarının çıkarlarına ters düşer ve düşmen ilan edilir yada terorist damgasi vurularak öldürülür.

Libiya da Kaddafi, İrak ta Saddam Hüseyin, ABD de J.F. Kenedi, Misirde Müsalman kardeşleri birliyinin lideri 28 kasim 2011 -11 Ocak 2012 de Hüsnü Mubarekin devrilmesiyle halkin oyuyla iktidar olan Muhammed Mursi ve son günde 19 mays 2024 yil İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi sui kasdi, dünyada bir çokları infaz edildi.

PKK, İŞİD, EL-KAİDE, TALİBAN, El – Nusra, Boko Haram ve bir çok örgütlerin hepsini, bunları yaradan da bunlar.

Bu günümüzde dünya devletlerini yönetenlerin doksan beş faizi hepsi bu göze görünmeyen , isimlerini Mason, Tapinak Şovalyeleri, Malta Şovalyeleri, Gül ve Haç teşkilatı , TULE teşkilatı ( Adolf Hitleri iktidara getirenler) , Küdüs Şovalyeleri, İşık Kardeşleri, Ateş kardeşliyi ne desez de hepsinin merkezi bir tek İLLUMİNATİ -lerdi. Bu komplo teori ( ferziye) deyil , bu tam dogrudu.

Son defa Misirden çikib dünyaya yayılmışlar ve tarih de bütün dünyanın ticaretini altununu, parasını, bankalar kurarak yöneltmişler, savaşlarıda kendileri çikarmış, istedikleri devletleri, imperiyaları kurmuşlarda , yarada bilmediklerinide yıkmışlar.

Kimler?

Bunlar - Hemen Mavi Kan daşıyıcıları ve bu gün dünyamızı yönetenler ELİT küreselçiler. ( Qlobalistler).

Son 700 yılda Avropa kral ailelerini bir biriyle aile bagları kurmasıyla , mavi kani koruyarak kohumluk alaqelerini saklayan, bank sistemlerini kuran, 1-ci, 2-ci dünya savaşlarını çıkaran, son 700 yüz yılda dünyada Bank sistemini kuranlar ve naheng holdinkleri yaradan , son olarak bu gün dünyanı 3 böyük şirketle BlackROCK, VANGİARD ve DÜNYA SAGLAMLİK MERKEZİ – nin korporasiyalarının , şirketlerinin sahibleridi bunlar.

Bu adamlar bilikli, Kabbalanın sirlerini bilen( okult ilmle büyü), derin kimya ( simya) elmini bilen, ilimli, tarihi iyi bilen , her devletlere kendi adamlarını yerleşdirmiş , devletlerin merkez Bank sistemini ellerinde tutan, kurdukları universtitetlerde cocuklarını ve kendi adamlarını orda savadlı bilikli eden, paranın ve dünyada yer altı, yer üstü ne varsa tebii servetlerin , medenlerin hepsinin sahibleri.

Bunların yaranma tarihini kimse bilmez, inkilabları , devrimleri yapanlar, mediya ve tehnalojiyanın sahibleri bunlar.

Bütün dinleri istedikleri kimi şekilendirenler, hangi bölgelerde din anlayışı nasıl olmalı , kendi çıkarlarına uygun olmasını saklayan terikatlar, caamatlar, imamlar , rahibler, psikoposlar, hahamlar, Ravinler, mezhebler eliyle şekilendirirler.

Haçlı seferlerini, Cihat, teror, faşizim, darvinizm, komunizim, sosiyalizim, fetişizim, kapitalizim, özgürlük, demokratiya, eşcinslik, tolerantlık , irkçilik , ateizim , son olacak deizim ve başka ne varsa bu gün dünyamızda hepsinin memarı bunlar.

Kabbala gizli ilmine sahib olanlar, İslamda Bektaşilik, Sufilik, Şielik, Sunnülük, Vahabilik , Musavilik, Nakşibendi, Kesnazi terkatı , Çin -de Moon terikatı , Camaatlar ve Hiristyanlık , Protestantlık , Roma Vatikanının da sahibleri Prioriat Sion , bu seşilmiş MAVİ KAN soyundan olanlar yaratmışlar.

Artık kendilerini gizletmirler dünyada açık törenler keçirirler ki, ( Evro Vijon 2024 ) sizin sahibleriniz bizik. Misirde Kahireden çıkan mumiyaların Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi de katıldıgı törende Misir Firavonlarının mumuyalarının 18 kral 4 kraliçanın keçidinin ismine de ,, Altun Yolçuluk ‘’ verilmesi anlıyanlar üçün bir mesaj iydi.

Bu gün Rusiya- Ukrayına savaşı, İsrael- Filistin savaşı , dünyamızda geden MEDENİYYETLER SAVAŞI ( Dogu- Batı) ve son darbenı dünyaya , insanlıga vuracakları Pasifikde ( Sakit Okeanda) çıkacak Çin- Hindistan- Pakistan savaşı, insanların katl edilmesi, azaldılması ve su, gida çatışmamazligi( krizisi), yeni köçlerin, mürtecilerin akını, Orta Asiya, Uzak Asiya, Kafkaz, Anadolu, Orta Dogu, Avropa, Rusiya- nı kapsayacak( ahate edecek).

Böyük devletleri parçalayıb kiçik federasiyalara bölüb yönetecekler, bazi kiçik devletleride yok edib birleşdirib Federativ Devletler birliyi yaradarak şekilendirecekler.

Evet efendiler bu söylediklerim olacak ve siyasi gedişat bunu gösterir. Bu YENİ DÜNYA DÜZENİ deyilen NOVUS ORDO SECLORUM Tek Ordu, Tek Polis, Tek para , Tek Din, Tek idareçilik yeni kurulacak Birleşmiş Milletler Teşkilatinda ( BMT) olacak.

Kimse demesin bu mümkün deyil, bir tek mikropla pandemiya ismi verilen projeyle bütün dünyanı , halkarı evlerimize kapattilar, unuttunuzmu?, hemde aşılardan milyardlarla paralar kazandılar ve kimler lazım deyilse onlarıda pandemiyadan ölenlerin içine katib yok etdiler.

Şimdi bunlarla bazarliga giden devlet adamları , siyasi parti Liderleri bu gücün kurallarına uyacaklarsa onlar iktidar olacak, getmiyenlerse tarihden silinib gedecekler.

Turan Türk Devletler Teşkilati kurulacak, Afrika Tanzaniya merkezli yeni AFDB (Afrika Devletler Biliyi), Almaniya merkezli yeni Avropa Birliyi kurulacak, Yeni Asiya Devletler Birliyi kurulacak, bunlarin hepsinide SEÇİLMİŞLER yönetecekler.

2030- cu yila kimi ya da 2035 kimi dünyanin deniz ve kara yollarını tek kontrol edene dek savaşlar durmuyacak.

Denizleri kontrol eden dünyani kontrol eder.

Bunu etdikden sonra Dünyamızı iktisadi , biznes , ekonomi, tek para BİTCOİN sistemiyle tek Din Deizm olmakla idareçilik sistemini başladacaklar.

Efendiler bu yazımla kimise ümüdsüz etmirem amma dogrular ne kader acı olsada iyi yalandan acı dogru yakşıdı.

Şimdi bunlar kimlerin karşısında gücsüzdürler? Hansı milletle bacara bilmirler bu gücün sahibleri?

Evet her şey aileden başlayır sonra topluma ve millete, halka, Devlete keçir.

Aile baglarını saglam tutanlar, törelerini koruyub saklıyanlar, namus ve şerefini her şeyden üstün tutan paraya satmıyanlar , vicdanlı Vatan-ini, Devlet-ini seven , tek Yaradana Tanrıya ruhuyla inanan, parayla satın alına bilmedikleri insanlarla bacara bilmirler.

Milliyetçileri sevmezler çünki onlar Devleti ve Milleti ayakta tuturlar, buna göre de her türlü şer ve böhtanları bu milli düşüncede olan insanların üzerine atarak, kendi mediya jurnalistleri eliyle cemiyyetde( komu) gözden salmak isterler.

Bunlar bu günümüzde ilk önce aile terbiyesini pozdular ve buradan yola çikarak bütün yukarıda söylediyim her şeyi etiller. Tam ede bilmeselerde her devletlerde 100/ 90 bacara bildiler.

Bu kendilerini Tanrı sayanların kortuklari – Bilgeler, İlmli insanlar, milli düşünce sahibleri olan Milliyetçilerdi.

Bunların sevdikleri ve yükseltikleri – Cahiller Ordusu, sözde dinçi amma dinsiz şerlatanlar ordusu, şeref ve layaketin ne oldugunu bilmiyenler ordusu, gözleri doymayan ac gözler, siyasiler ordusu.

Bunun için tek çikiş yolu milli töremize, mlli deyerlerimize, ilme, kitablar okumakla, tarihimizi iyi bilmekle, araşdırmakla, milli mafküreye sıkı baglanmamızdan başka yolumuz yok. Devletlerimizi korumak , birliyimizi saklamak, ümumi tehlüke karşısında bir olmaktan başka yolumuz yoktu.

Benim Milliyetçiliyim - Bir birimize yardım etmekle, bir birimizi desteklemekle , bir birimizle insani deyerlerle baglı olmagımız, kardeşlik etmeyimizdi.

Bunu da burdan ilk defe olarak aziz okuyucularıma deyim- Kadim Türklerin Aşina ve Aşeta soyundan olan Asl Kan daşıyıcıları korunub saklanmışlar, var ve onlarda kendi mucadilesinde, amma gizli ve sesiz dururlar, zamanı çatdıkda sahaye inecekler.

Ulu Tanrım Türk milletine ve Devletlerimize halkımıza yardım et.

Saygilarimla REİS DİFAİ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum